Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


Уље Држава цевасти робе (ОЦТГ, кућиште и црева, РГС и ТБГ, СМЛС цев, глатко тубуларну САВ цев, Лине Пипе, цеви и опремања)

Уље Држава цевасти робе (ОЦТГ, кућиште и црева, РГС и ТБГ, СМЛС цев, глатко тубуларну САВ цев, Лине Пипе, цеви и опремања)

Оил Цоунтри Тубулар Роба је такође кратак као ОЦТГ, углавном се користи за нафту и гас и бушење, пренос гаса. Она укључују уље цеви за бушење, кућиште, цеви, вакуумска штап. Уље кућиште се користи да подржи нафте и гаса добро зида челичне цеви, како би се осигурало да процес бушења и ...

Detailed description

Оил Цоунтри Тубулар Роба је такође кратак као ОЦТГ, углавном се користи за нафту и гас и бушење, пренос гаса. Она укључују уље цеви за бушење, кућиште, цеви, вакуумска штап.


Уље кућиште се користи да подржи нафте и гаса добро зида челичне цеви, како би се осигурало да процес бушења и након завршетка нормалног рада целокупног нафтне бушотине. Сваки бунарчић према различитим дубини бушења и геолошким условима, да користе неколико слојева кућишта. Омотач се разликује од цеви и бушење цеви, и не може поново користити, која припадају једној дуготрајан материјала.


Стандард АПИ 5ЦТ

Оцена: Ј55, К55, Нокиа Н80, Л80 Ц90, Т95, П110, К125

сизе:

4-1 / 2 "- 20" за кућиште

1.05 "- 4-1 / 2" за Тубинг

Ленгтх: Р1 / Р2 / Р3


Ми такође може произвести по вашим индивидуалним потребама, као и Нон АПИ Стандард цевасти, дебелим зидом цеви, велике ОД цеви и арматуре.


Уколико имате било каквих услова, будите слободни да нас контактирате салес@скгтпм.цом

У оквиру ових познатих нафте и гаса нафте земаља произвођача цевасти роба Кине, ГАОТОН је професионални што добављач, продуцент и услуга, добродошли на велико нафте и нафтно поље АПИ за земље уље цевне робе из наше фабрике.

Hot Tags: ОЦТГ, кућиште и црева, РГС и ТБГ, СМЛС цеви, глатко тубуларну САВ цев, Лине Пипе, цеви и опремања, ОЦТГ, 5ЦТ кућишта, 5ЦТ цеви, ЦСГ и ТБГ, кућиште спојнице, цеви спојнице, лине пипе видели цеви, цеви и фитинга
Сродни производи
Feedback