Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


ПДЦ бит (матрица ПДЦ бит, Дијамант бит)

ПДЦ бит (матрица ПДЦ бит, Дијамант бит)

ПДЦ бит је кратак за Поликристални Дијамант Цомпацт Бит. То је нека врста заједничког алат употреба бушења се користи у нафте и гаса, геолошких индустрији бушења. ПДЦ битови су дизајниран и произведен у два различита структурно стилова, матрица-тела бита и Челик-тела бита. Матрик-тело ...

Detailed description

ПДЦ бит је кратак за Поликристални Дијамант Цомпацт Бит. То је нека врста заједничког алат употреба бушења се користи у нафте и гаса, геолошких индустрији бушења.


ПДЦ битови су дизајниран и произведен у два различита структурно стилова, матрица-тела бита и Челик-тела бита.


Матрик-тело ПДЦ битни је дијамант композитни лист кроз тврдо лемљење заваривање на битну матрице мало резања. Бит матрица с тврдог метала праха синтеровања, са вештачком полицристаллине дијамантском композитни каталог Лемљени размењивач у матрици волфрам-карбида, са манометром природним дијаманата.


Челика тело ПДЦ битни се састоји од никла, хрома и молибдена легуре. После термичке обраде у бургија бушење, вештачка поликристалном дијамант композитни стања притисне у (уској ФИТ) бит тела, колосек тврдог метала колоне облику.


Структура ПДЦ Битс су бургија тело, зуби, млазнице, гауге, етц.


Диамонд бита за бушење и ПДЦ Бит ће бити опремљена са пин цоннецтионс величине и стила. Све везе нити ће бити десна рука. Све дијамант и ПДЦ Бит ће имати спољни пречник инспекција помоћу следећих димензионалне смернице за прстен мерила.


Наведите приликом наручивања: Величина, ИАДЦ код, Количина, итд


Уколико имате било каквих услова, будите слободни да нас контактирате путем салес@скгтпм.цом


У оквиру ових познатих Кина нафте и гаса ПДЦ битне произвођача, ГАОТОН је професионални што добављач, продуцент и услуга, добродошли на велико нафте и нафтно поље АПИ ПДЦ мало из наше фабрике.

Hot Tags: АПИ-бургија, Нафтни бургија, матрица ПДЦ бит (матрица ПДЦ бит, Дијамант бит), Дијамант бит, ИАДЦ код, Ватервелл бит, Матрица ПДЦ мало, дијамант мало
Сродни производи
Feedback