Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


Грталица дна кућишта нафтно поље


Нафтно пољеГрталица дна кућишта

Користи се у кућиште Грталица дна опрати цемента, блато, уграђени метке, корозију, млин скале, парафин, перфорација ииикова и других супстанци изнутра зидовакућиште. Одржавање чисте кућиште И. Д. важно је за операције све алатке које се користе у бушење бунара. Исто тако, месара и сличне алатке морају да имају чисту површину да се ухвати. Страних материјала на зидове кућишта често ће изазвати ове алатке да постане тешко операција.

НаГрталица дна кућиштаје произведена од комад челика топлински обрадјен. Острице Грталица дна уклапа у машински обрађеног дубини и чврсто држе доветаил голмана и регулаторима. Острице Грталица дна наступити левом руком спирални бразде и су тешки суочена за максималну услугу. Постоје одговарајуће ламела у телу да потпуно гребати кућиште површине без ротирајућег алатку.

Стандардне везе на наГрталица дна кућиштасуАПИ Рег., кутију и Пин. То омогућава на Грталица дна да се инсталира на набушење нискеизмеђу је бит и намало подморница. Мало воде испод на Грталица дна послужити као водич и спречити да се прикључите циркулацију рупу кроз на Грталица дна

Ако немате никакве истраге, детективи нису ни слободно се обратите нам се наSales@sxgtpm.com