Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


Цилиндар најлон (блато пумпа линијаш, бродови Би-Метал, керамичке најлон, керамичке рукав, дупли Метал линијаш)

Гаотон бродови пумпа блато могу да понудим бродови Би-метал, као и керамичких најлон за све популарне блато пумпе да би одговарале бушења стању, укључујући и Би-метал најлон и керамичких најлон. Би-метал најлон нам би-метал најлон комбинујете снагу фалсификованим челичних спољни оклоп са на...

Detailed description

Најлон пумпа блато
Гаотон могу да понудим бродови Би-метал као што керамичких најлон за све популарнеблато пумпеодговарају ли бушење услов, укључујућиБродови би-металиКерамичке бродови.

Бродови би-метал
Најлон нам би-метал комбинујете снагу фалсификованим челичних спољни оклоп са на абразију и отпорност на корозију од високог хрома унутрашњи рукав. Ови бродови функција центрифугаллy гипс високо хрома Гвоздени рукав која је Експлозивни део мора уклопи и топлоте третирани на минималну униформу је родила тврдоћа 59-65ХРЦ. Сваког брода који је Експлозивни део мора уклопи да затворите толеранција уверавамо једноставност инсталације и дуго линијаш живот са унутрашње пречника од ових премиум најлон избрусио до краја попут огледала глатки и фали током живота маскара. Нам премиум бродови су направљени за супериоран учинак у јака корозивна и абразивни условима.
Бродови би-метал је главна потрошна роба делове пумпа за блато, заједно се прилагоди дупле металне фикс. Спољни омот је исковао челика са квалитетом Карбон челика, унутрашњи омот је Саливен са високим угљен и високо цхромимум користи технологију центригуал ливење, након третмана, тврдоћа то може достићи ниво 59-67ХРЦ.
Би -метал најлон који је произведен од стране нас је строго контролисати толеранције, сигуран лака монтажа, унутрашњи рукав је високо полирано Вит абрасионандамп; корозивна отпорност, може да користи у разне лоше радно окружење са Развлаиижу роком трајања.
Линијаш Оутер рукав: 45 # исковао челика, Затезна чврстоћа је δб ≥ 610Мпа,
ЗАТЕЗНОМ ЧВРСТОЋОМ је δс ≥ 450Мпа, елонгатион чврстоће је Е ≥ 17%, чврстоће је ХРЦ180-200
Линијаш Инер рукав: високи хром бацила ирон(центрифугал форгед). Оптимизирано чврстоће је ХРЦ ≤ 40. Qуенцхинг чврстоће ХРЦ59-67
Хемијски састав Ц 2,8% - 3.1% Цр 26% - 28% Сај 0.6% - 0.9% Мн 0,5% - 1% Мо 0,5% до 0,8% С.П ≤ 0.05%


Керамичке бродови:
Нам керамичких најлон комбинујете снагу фалсификованим челичних спољни оклоп са на абразију и отпорност на корозију од керамичких унутрашњи рукав. Нам пружају Зирцониа(ЗрО3) рукаве, као и Алумина(Ал2О3.) рукавима., од које Зирцониа експоната боље удара снагу, веће чврстоће и се појача да финије површински заврљи од глинице. Унутрашњи рукав керамичких цилиндар је половна зирцониа тоугхенинг глинице керамике добијен национални патент, користећи цирконијум оксида карактеристике високог фрактура чврстину и високом тврдоћом од глинице, комбинација ова два могу да побољшају умор снаге производа, њене перформансе је супериорнији од керамике на традиционалном глинице. Њен капут користи 45 челик ковања са добра механичка својства. Након Каљена Термичка обрада, тврдоћа ХБ235-265, савитљивост Лајмска болест изазива мање од 655.

Ако имате даљих захтева које, слободно се обратите нам гаSales@sxgtpm.com

У оквиру тих познатих Кина нафте и гаса цилиндар најлон произвођача, ГАОТОН је професионалац такве добављача, произвођач и добављач, добродошли на велико нафте и нафтном пољу АПИ цилиндар бродови из наше фабрике.


Hot Tags: Блато пумпа линијаш, бродови Би-Метал, керамичке најлон, керамичке рукав, дупли Метал линијаш, муд Пумпо линијаш, бродови би-метал, керамичке најлон, керамичке рукав, дупли метални брод
Сродни производи
Feedback