Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


Клип асси, клип Скупштина

Клип Скупштина: клип Скупштина се састоји од кованог легуре челика, на који је обрађен рибља кост зупчаник са средње-тешко зуба површине. За лако одржавање, један ред радијални цилиндричног ваљка лежај са двоструким ребрасте спољном прстену се користи. У зупчаник вратила крајеви су продужена тако да ...

Detailed description

Клип Скупштина:

Клип Скупштина се састоји од кованог легуре челика, на који је обрађен рибља кост зупчаник са средње-тешко зуба површине. За лако одржавање, један ред радијални цилиндричног ваљка лежај са двоструким ребрасте спољном прстену се користи. У зупчаник вратила крајеви су продужена тако да котур или погонским се може монтирати на оба краја.


Двострука метална цилиндра пистон:

Наша производња компанија различитих спецификација скупштине клипа, користи квалитетан увоз нитрил бутадиен гума производњу у, клип армираног материјала 45 # челика, нормализацију третман, тврдоћа није мања од ХБ 170. Материјал испуњава услов из ХГ / Т2810- 2008 стандард, а величина испуњава услове дизајна цртежа. Бушење флуида притисак пражњења је мање од 20 МПа, садржај песка је мање од 5%, немојте користити жељезне руде прах отежавајућа, температура је испод 100 ℃, под условом рока трајања купа није мањи од 200 сати .
Наша производња компанија скупштине клипа се користи у великим количинама у производњи бушења, квалитет добио увид у корисника и прихватање.

Церамиц цилиндер пистон:
Специјална керамика цилиндар клип је направљен за коришћење керамичког слоја производњом специјалног клипа, клип језгро користи 45 ковање челика и има добре механичке особине. Пистон цуп доноси посебну хидрогенизована нитрил бутадиен гума, његову отпорност на топлоту, отпорност на киселину, отпорност уља, отпорност на хабање и физичка својства су бољи него нормалне нитрил бутадиен гума. Клип са посебним пројектовање конструкција, може побољшати усне и клип натраг за заптивање функцију, централизер ефекат је бољи, може ефикасније заштити цилиндрокомплект керамике и продужити радни век керамичких облоге. Стварни животни век више од 800 сати, што је уобичајено клип (по просечном радни век од 200 сати). То могу заменити на стандард клипњаче и инсталирати и користити.

Уколико имате било каквих услова, будите слободни да нас контактирате путем   салес@скгтпм.цом

У оквиру ових познатих Кина нафте и гаса клипова произвођача АССИ, ГАОТОН је професионални што добављач, продуцент и услуга, добродошли на велико нафте и нафтно поље АПИ клипа асси из наше фабрике.

Hot Tags: Клип асси, Клип Скупштина, клип Скупштина, Пистон ассембли
Сродни производи
Feedback