Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


То је велико олакшање вентил

То је велико олакшање вентил

Маказе вентил: Тхе ЈА-3 клипне смицања вентил је у широкој употреби за висок притисак спреј за бушење платформу, може се користити за друге медије (уља, влаге и сл). Са високим притиском систем, има карактеристике: 1. лак за отварање и затварање, 2. клипне области утицаја притиска је мали. 3 . лако...

Detailed description

То је велико олакшање вентил:

ЈА -3 клип је велико олакшање вентил је у широкој употреби за спреј за високи притисакбушење платформу, може се користити за друге медије (уља, влаге и сл). Са високим притиском систем, има карактеристике: 1. лак за отварање и затварање, 2. клипне области утицаја притиска је мали. 3 . лако за поништавање. 4 . то је заменљива и може да се повеже са многим пумпе.

Наша компанија је у стању да производи Скупштина сигурносни вентил и његов прибор је заједничка или прирубница типа који се користи за блато пумпе серије Ф-серије и 3НБ.

Ако имате даљих захтева које, слободно се обратите нам гаSales@sxgtpm.com

Унутар тих познатих Кина нафте и гаса, маказе олакшање вентил произвођача, ГАОТОН је професионалац такве добављача, произвођач и добављач, добродошли на велико нафте и нафтном пољу АПИ смицања вентил из наше фабрике.

Hot Tags: маказе олакшање вентил Кина добављача, произвођача, фабрика, велепродаја, продуцент, добављач, петролеум, нафтно поље, АПИ, за нафту и гас
Сродни производи
Feedback