Дом > НОВОСТИ > Садржај
Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


АПИ буљилици и Цхрисмас дрво опреме за бушење нафте

Гаотон серије буљилици опреме и Цхрисмас дрвета

Радни притисак у сродству: 14-140 МПа (2000-20000 ПСИ); везане температура ниво: К, Л, П и Р, А, Т, У, В и XY; материјални разред: АА, ББ, ЦЦ, ДД, ЕЕ, ФФ и ХХ; ниво спецификације: ПСЛ1-ПСЛ4; Захтевани ниво перформанси: ДР1 и ПР2.

Нафтно поље буљилици јелка је склоп вентиле, Спулс и фитинг за нафту, и дизајн директни и контролисати формација течности из бунара. То може обезбедити увала за производњу цеви ниске, укључујући све компоненте изнад главе адаптера цеви. Буљилици јелка склопове чине много различитих врста комбинације како би испунила неке посебне захтеве. На основу њихове различите функције, од буљилици јелке се могу сврстати у такве посебне буљилици јелку као уље за производњу (ПРЕЛИВНИ и вештачких подизање) буљилици јелку, гас (природног гаса и разне киселе гас) за производњу буљилици јелку, вода ињекцију јелки, термални опоравак јелки, ломови буљилици јелке и ацидизинг јелки. Различите притисак рејтинг серију буљилици јелки.

Гаса за производњу Wеллхеад јелку и цеви од пола главе углавном се користи за производњу гаса и Убризгај гориво. Релативна густина природног гаса је ниска и гас колона притисак је низак, док добро глава притисак је висок и порезу на цурење без обзира на производње гаса и убризгавања горива. Понекад природни гас садржи корозивне медије као што су Х2С и ЦО2. Стога , јелке за производњу гаса позива на крутим захтева на своје материјале и заптивање карактеристике. Због сигурности, два врата вентили се користе цеви и сперму односно. Нека врата вентили који се користи на Високи притисак и ултра-високог притиска гаса Велс су интегрисани вентили произведен од челика високог квалитета, искован.

Е-маилsales@sxgtpm.com или зовите ме + 86-13402943512 за све ваше захтеве.