Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


килл Колектор

килл Колектор

Килл Манифолд 1.Апплицатион У случају повећања главе притиска и, Тхе Килл вишеструки може да обезбеди средства за пумпање тешке бушење течност у бунар да се успостави равнотежа доњем отвору притисак него добро ударац и експлозија може спречити. У овом случају, помоћу Бловдовн линије везане за ...

Detailed description

килл Колектор
1.Апплицатион
У случају повећања главе притиска и, Тхе Килл вишеструки може да обезбеди средства за пумпање тешке бушење течност у бунар да се успостави равнотежа доњем отвору притисак него добро ударац и експлозија може спречити. У овом случају, коришћењем Бловдовн линија повезане са убијања колектор повећање бунар притисак глава може бити пуштен директно за дно ослобађање отвора притиска или воду и гашење агент може убризгати у бунар помоћу убијања многострукости. Контролни вентили на килл цевоводу дозвољавају само ињекцију килл течности или других течности у бунар отвора кроз себе, али не дозвољавају никакву повратни тако да изврши операцију убије или друге операције.
2.Струцтуре
Тхе килл вишеструки се састоји од контролних вентила, капије Валес, мерила притиска и цевовода. Један крај убијања многострукости повезан са осовине бушења, а други крај је спојен са пумп.Тхе убије вишеструки и цхоке многоструко су оба дизајнирана АПИ 16Ц и може се користити тогетхер.Тхе килл многоструко је доступан за оцењивање притиска 14Мпа, 21Мпа, 35Мпа и 70Мпа.
3.Оператинг Захтеви
(1) Радни притисак свих цевовода, улазним вентилима и проверите вентиле ће бити у складу са оном у БОП стацк користи.
(2) килл манифолд није намењен да се користи као заједнички линије за сипање бушења течности.

Листа делова:

ставка

Саставни део

ком

Материјал

1

мини База

1


2

унион прирубнице

2

4130

3

Неповратни вентил

2


4

Слепа прирубница

2

4130

5

Пропусни вентил

2


6

Пропусни вентил

2


7

Пропусни вентил

1


8

Манометар

1


9

Игле прирубнице

1


10

цомпанион прирубнице

1

4130

11

Пет-ваи Комад

1

4130

Уколико имате било каквих услова, будите слободни да нас контактирате путем   салес@скгтпм.цом

У оквиру ових познатих Кина нафте и гаса килл произвођача вишеструких, ГАОТОН је професионални што добављач, продуцент и услуга, добродошли на велико нафте и нафтно поље АПИ килл грану из наше фабрике.

Hot Tags: убити вишеструку Кина, добављача, произвођача, фабрику, велико, продуцент, провајдер, нафта, нафтна поља, АПИ, нафте и гаса
Сродни производи
Feedback